Moravita

Fam. Duivenvoorden
Classical Breeding and Training Centre Moravita
Nadat wij besloten om ons bedrijf drastisch te verbouwen kwam al snel de vraag; wat met de stallen… We hadden een duidelijk idee, een gevoel. Maar om dat in de realiteit te krijgen is nog niet altijd gemakkelijk. Bij alle grote namen in de stallenbouw zijn we dan ook geweest.

Zo ook bij Folmer hekwerken. Wat direct opviel (we vertellen het nog altijd bij mensen die speciaal naar onze boxen komen kijken) was de passie die Elibart Folmer heeft bij het betreden van zijn werkplaats. De passie voor zijn vak. Want vakmanschap is het! En dat sprak ons direct aan. Iemand die zijn stoel dichterbij schuift om naar je te luisteren. Die echt geïnteresseerd is. En die SAMEN een betrouwbare, functionele maar ook mooie stal neer wil zetten.

De passie van ons in onze fokkerij, training en begeleiding macht perfect met de passie van Folmer hekwerken om maatwerk te leveren. Maatwerk waarbij het paard, zijn veiligheid en de > wensen van zijn eigenaar voorop staan. Wij zijn enorm blij met al onze stallen. Merrieveulen boxen in een voor Europa unieke indeling, hengstenboxen en ook de loopstallen voor onze jonge paarden. Maar we zijn vooral blij met de fijne samenwerking en de kwaliteit.

Alles met de hand afgewerkt, elke meter met passie en precisie  geplaatst, alles veilig en ook nog eens prachtig mooi op stal…. U bent  van harte uitgenodigd om het vakmanschap van Folmer hekwerken met eigen ogen bij ons op stal te bekijken. Vele (internationale) gasten gingen u al voor.

Met vriendelijke groet

Fam. Duivenvoorden, Classical Breeding and Training Centre Moravita http://www.moravita.com